Det revolutionerande schampot Vivèse Senso Duo: återställer ditt hår så det blir tjockt och starkt

Det revolutionerande schampot Vivèse Senso Duo: återställer ditt hår så det blir tjockt och starkt

Många av oss drabbas av problem med håravfall eller skadat och svagt hår. Hur kan man hantera detta problemet? Prova det 100%iga naturliga schampot som ger håret näring och stärker det tack vare de noggrant utvalda aktiva ingredienserna. 

Orsaker till håravfall

Svagt hår eller hårskörhet är ett vanligt resultat när kroppen inte får tillräckliga mängder med vitaminer och mineraler. Förutom dålig kost kan orsaken också vara stress, dålig sömn eller negativa effekter av externa faktorer som (UV, kyla, kemikalier). För att få tillbaka ett starkt och friskt hår så måste man först och främst stärka dess struktur och hårets försvarsbarriär. 

 

Vivèse Senso Duo: Näring från insidan

Vivèse Senso Duo är ett  dermatologiskt kosmetiskt schampo baserat på värdefulla ämnen och växtextrakt som penetrerar hårcellerna och förser dem med den optimala mängden mineraler. Tack vare denna process resulterar det att håret blir starkare, håret slutar ramla av, det återfår sin glans och vitalitet.

Multivitaminkomplex tränger in i hårbotten, förser hårbotten med näring på djupet, stoppar försvinnandet av hårsäckarna och stimulerar hårväxt. 

Rosfröolja ökar mängden av kollagen i huden och regenererar hårroten, skyddar mot fria radikaler. 

Koffein stimulerar hårtillväxt och blockerar utvecklingen av hormonet som ansvarar för håravfall. 

Vetegroddsextrakt ökar absorptionen av proteinet, stimulerar tillväxten av håret och stärker dess struktur. 

Kokosolja fuktar håret, stimulerar dess tillväxt, gör håret flexibelt och mjukt samt kokosolja stoppar håravfall.

Arginin regenerar och påverkar absorptionen av värdefulla aktiva substanser och stärker hårets naturliga skyddsbarriär. 

Scutellaria Baicalensis stimulerar hårets stamceller, förbättrar processen för återhämtningen av förlorat hår. 

Slåttergubbe påskyndar upptaget av näringsämnen i hårbotten samt en positiv inverkan på tjockt hår. 

Extrakt av kamelior skyddar håret från skadliga yttre faktorer, stödjer återfuktandet av håret, och förhindrar förtidigt bortdöende av håret. 

Extrakt av ingefära påverkar mikrocirkulationen i hårbotten positivt, näringsgivande för hårrötterna och har antioxiderande egenskaper. 

 

 

Ingredienserna ovan och dess egenskaper har blivit testade och bekräftade i kliniska studier. Forskning har visat att daglig användning av schampot Vivèse Senso Duo behandlar problem med hårväxt med olika orsaker och bidrar till dess täthet med i genomsnitt 20% under tre månader! Du kan också prova - vi garanterar att du ser de första effekterna redan efter några dagars användning.