FORMEXPLODE - ett tillförlitligt sätt gå upp i vikt

FORMEXPLODE - ett tillförlitligt sätt gå upp i vikt

Letar du efter en produkt som ökar din träningseffekt, påverkar den snabba tillväxten av muskelmassa? Prova Formexplode - produkten tripplar effekterna, avsedd för riktiga män. 

Effekterna av Formexplode är baserad på tre faser, i den första fasen så renar preparatets ingredienser kroppen från gifter och överskottsvatten. I den andra fasen påverkar ingredienserna musklerna genom att påskynda dess tillväxt och omvandla fett till muskler. Den sista fasen stabiliserar effekterna så de fortsätter att fortgå. Formulan som är utvecklad på detta sätt förbereder organismen att acceptera ingredienserna så de absorberas snabbt och stannar längre i kroppen. Regelbundet intag av detta preparat ger en större styrka i musklerna och senorna i alla delar av kroppen, mindre känslighet för skador, samt ökad energi och förbättrad kardiovaskulärt tillstånd. Sådana resultat är möjliga tack vare 30 ingrediensers höga kvalité i preparatet som valts ut efter många års forskning. 5 ingredienser som är värda att nämna är följande:

 

L-arginin är involverat i syntesen av kreatin - d.v.s en förening som är nödvändig för lagring av energi i musklerna. Det stimulerar utsöndringen av kväveoxid som utvidgar blodkärlen så att de på rätt sätt kan nyttja de näringsämnen som finns i blodet. Dessutom är det användbart att förbättra den fysiska statusen. 

Kreatin - är en viktig substans för att forma kroppens konturer, har en stark anabol och ergometrisk funktion och påskyndar muskeltillväxten. När musklerna blir större får de också en större styrka och uthållighet. Kreatin främjar också regeneringsprocessen under pauser och mellan träningspassen. 

L-karnitin - minskar antalet mikroskador på musklerna och accelerar förnyelsen av musklerna och påbyggnaden av musklerna. Detta bidrar till att minska kroppsfetet och förhindrar jojoeffekten. Detta gör att man kan säkerställa en förbättring av styrkan, konditionen samt uthålligheten. Detta är en utmärkt källa av energi under träningsdagarna. 

L-Tyrosin - är en av de grundläggande proteinaminosyror. Den spelar en viktig roll för att stimulera produktionen av neurotransmittorerna dopamin och noradrenalin. Detta är ansvarigt för att känna av trötthet och koncentration. 

BCAA - är grenade aminosyror med anti-kataboliska åtgärder. Detta fördröjer trötthet och påskyndar återhämtningen. Regelbunden användning främjar de anabola effekter av muskelmassan och bromsar dess förstörelse av träning. 

 

 

På grund av den mångsidighet och breda spektum så är suplementet Formexplode rekomderat för både professionella idrottsmän och amatör idrottare. Förutom ökningen av muskelmassan så förbättras även tillståndet av musklerna som garanterar ytterliggare fördelar: hjälper till för viktminsking, påverkar en snabbare förnyelse av kroppen, förbättrar styrkan, stödjer immunsystemet, minskar svettningar, rengör kroppen. Och allt detta på bara ett par veckor!