Hur kan på ett effektivt sätt snabbt gå ner i vikt av låren och magen? 

Hur kan på ett effektivt sätt snabbt gå ner i vikt av låren och magen? 

Övningar, tabletter, mirakeldieter eller kanske något annat? Hur kan man snabbt gå ner i vikt av låren och magen? 

Hur ska man snabbt tappa i vikt runt låren?

Om du funderar på hur du ska gå ner i vikt runt låren innan det nya året, använd då den effektiva dieten 3:1 som bygger på kombinationen mellan kosmetika, motion och kost, som genomförs genom kosttillskott.

Nya metoder för att gå ner i vikt år 2017

Ny typ av träning som man läst på första sidan i kändistidningar? Dieter som anpassas till din livsstil? Eller kanske kosttillskott med naturliga ingredienser? Vi har valt de mest intressanta och mest effektiva metoder för viktminskning som under år 2017 varit mest populära. Du får lära dig att på ett effektivt sätt bli av med oönskade kilon innan sommaren, du kan även läsa mer om de senaste upptäckterna inom kosttillskott och välja den bästa dieten för dig själv. Se hur man ska gå ner i vikt detta året!

  1. Kosmetika och användande

Fettet runt låren är vanligen inkapslade i ett såkallat apelsinskal dvs celluiter. Det är ett fult fett som blir som ett halsband runt låren. Därför måste du komma ihåg detta när du vill gå ner i vikt runt låren. 

Hur kan på ett effektivt sätt snabbt gå ner i vikt av låren och magen?

Om man vill gå ner i vikt runt låren så räcker det inte med att bara äta rätt eller äta rätt kosttillskott utan ska man gå ner i vikt runt låren så krävs det att anävnda lämplig kosmetika och få lämplig massage som inte bara bidrar till att ändra från fett till muskler i låret utan också kan stärka huden i detta området som gör att man minskar synligheten av celluiter i området. Ett sånn typ av massage minskar synligheten visuellt runt skinkorna och låren. 

Det bästa man kan göra är att använda särskilda anti-celluitkrämer, som innehåller koffein och vämande ämnen, som t.ex capsaicin som stimulerar cellulär metabolism och hjälper kroppen att bränna fett efter absorption inne i huden på låren. 

Hur många gånger om dagen man använder kosmetika beror på hur snabbt du planerar att gå ner i vikt. Det är rekomenderat att smörja in kroppsdelarna 2 gånger om dagen och använda sig av lymfmassage t.ex med hjälp av handskar eller massagekulor. Sådan massage stimulerar lymfkärlen i den vävnaden och hjälper att dränera lymfan och det gör att vi minskar mängden fett i låren och skinkorna. 

2. Övningar 

Utmärkta resultat för viktminskning runt låren är att genomföra en mjuk åtstramande träning. Okej men nu undrar du säkert vad mjuk träning innebär och hur man snabbt kan gå ner i vikt utan en ansträngning? 

Vi ger dig snabbt svaret: övningar för magen behöver inte vara ansträngande! Naturligtvis ger oss löpning en mycket bra effekt, men om man inte gillar att ta i för mycket så kan man välja andra lugnare typer av aktivitet som t.ex cykling eller träningscykling. En annan bra idé är att göra knäböj och utfall framåt. 

3. Diet och Kosttillskott 

Om man snabbt vill gå ner i vikt så måste man agera säkert! Var noga med att komma ihåg att tillsammans med träning, kosmetika att använda rätt typ av diet. Dieten behöver i själva verket inte förbrännande! Du kan i princip äta det du rukar bara minimera andelen socker i kosten. 

Istället ska du försöka få i dig massor av fibrer, både lösligt ( bovete, ris ) och olösliga ( äpple, citron, etc ). Det gör att du kommer ha mindre sug efter sötsaker och öka ämnesomsättningen. Du kommer också få mer energi till att träna. 

Dieter kräver att du dricker stroa mängder vatten ( ej kolsyrat mineralvatten som tar bort gifterna från din kropp ) och rött te ( som är riktigt bra för din ämnesomsättning ) Dessutom kan du använda bantningspiller som innehåller högkoncentrerade extrakt av örter, växter och frukter. T.ex. med tillägg av råkaffe, peruansk peppar eller guarana. 

Sammanfattningsvis ska du komma ihåg att om du vill gå ner i vikt snabbt runt låren så använd metoden 3:1 - Kosmetika och vård, motion och kost, samt kosttillskott. Först då kan du förvänta dig fantastika resultat. 

Hur kan man snabbt gå ner i vikt runt magen? 

Om du undrar hur du snabbt ska gå ner i vikt runt magen, så ska du sluta tänka att du inte kan genomföra det utan direkt vidta åtgärder. Det är vinter och till sommaren är det fortfarande en hel del tid. Om du börjar nu så kan du till sommaren ha fina ”magrutor”!

För det första inga radikala dieter! Många undrar hur snabbt man kan gå ner i vikt, då brukar man tänka på tuffa dieter som Dukan dieten. Men detta är långt ifrån sanningen. 

Om du tenderar att gå upp i vikt så kommer fastan att ge dig fler förluster än fördelar. Först kommer du känna dig olycklig och må dålig. Brist på vitaminer, mineraler och energi kommer att påverka ditt utseende på ett negativt sätt! För man försöker inte gå ner i vikt för att se sämre ut! 

För det andra så garanteras du en jojo effekt. tyvärr är den brutala sanningen att hur snabbt du än går ner i vikt, så fort vill också kroppen snabbt ta igen de energiförluster den fått. Därför börjar kroppen lagra mängder fett för att skydda kroppen.  Och då går du dessvärre upp i vikt mer än du gick ner. 

Sådana åtgärder kommer snabbt att återspegla ett dåligt tillstånd i huden - Om du snabbt går ner i vikt så kommer din hud inte ha tid att sträcka ut ordentligt vilket gör att du kommer tappa flexibilitet. Vad värre är att huden om du snabbt går upp i vikt kommer att sträckas ut än mer. Detta kan göra att du får fula ärr på ställena du går upp i vikt. 

Vad gör man då för att snabbt och säkert gå ner i vikt? Det bästa är att förändra din inställning till dieterna du använt dig av. Minska intaget socker i små steg. Börja då istället inte ta in socker via kaffe eller te. Ät inte godis och drick inte söta drycker utan drick istället te eller vatten. 

Nästa steg är att tillföra ingredienser i din kost som gör att du går ner i vikt. Detta kan vara rött eller grönt te, grönsaker som innehåller fibrer eller kryddor som ingefära, kanel, chilipeppar osv. 

När du regelbundet börjar bli van av denna dieten så öka därefter ingredienser som gör att du går ner i vikt och minska intaget av socker, kolhydrater och fett. Lägg också till kosttillskott som har kondenserade extrakt som hjälper dig att gå ner i vikt i din kost. Detta gör att du får en bättre metabolism och tillför också ämnen som du behöver få i dig i din diet som vitaminer och mineraler. 

Det gäller att komma ihåg att om du snabbt vill gå ner i vikt så är det mest effektiva att samtidigt träna. Du behöver inte göra 1000 armhävningar och sit-ups varje dag utan i början räcker det med att göra små träningar som att sträcka ut kroppen och gå på promenader och därefter öka belastningen och aktiviteter. 

Kankusta Duo
OBS: Under en begränsad tid har den officiella distributören av tabletterna KANKUSTA DUO, ett specialerbjudande för våra läsare. Med det finns en 100% pengarna-tillbaka-garanti för bantningskuren i fall den inte kommer att ge de förväntade resultaten.
Kampanjen slutar:
På grund av att lagret börjar att ta slut, är kampanjen tidsbegränsad