Perle Bleue: En Antirynk kräm som är naturligt fungerande

Perle Bleue: En Antirynk kräm som är naturligt fungerande

Vill du förbättra din huds fasthet och elasticitet som även skyddar mot ytterliggare åldrande? Drömmer du om detta och att kunna glömma rynkorna? Prova då den nya innovativa krämen Perle Bleue som är baserad på naturliga och aktiva ingredienser.

Hudcellernas åldrande är en naturlig process som tar fart redan vid ca. 20 års ålder. Hudens skyddsbarriär börjar då gradvis att försvinna och kollagenet förlorar sin elasticitet, vilket leder till att huden blir slappare och tappar sin fasthet. Med tiden börjar också rynkor i ansiktet uppkomma, samt att konturer och missfärgningar kommer fram. Hur gör man då för att förhindra dessa processer? Hur ska man då förebygga dessa processer? För att stoppa dessa processer under deras pågående måste man ge näring åt huden med hjälp av speciella hudprodukter innehållande ingredienser som hämmar åldrandeprocessen. Ett säkert och effektivt sätt att få hjälp är att börja använda krämen Perle Bleue, som är baserad på ett antal ingredienser som har bevisade positiva effekter.

 

Formulan har utvecklats att den uppfyller de viktigaste behoven en mogen hy har. Krämen Perle Bleue har fem olika effekter:

• Stramar åt huden.

• Återger huden sin elasticitet

• Minskar antalet rynkor

• Jämnar ut ansiktets konturer

• Skyddar hudens fasthet mot slapphet.

Krämens flerfunktionella komposition av aktiva substanser, som valts ut på grund av dess anti ag egenskaper samt dess föryngrande effekter av huden. Preparatets effektivitet bekräftas genom ett stor antal utförda kliniska tester, som genomförts på flera av världens största universitet. De enskilda komponenterna jämnar ut rynkorna permanent (även skrattgroparna), återställer även hudens lipidlager, återställer hudens flexibilitet, neutraliserar irritation i huden, antioxiderar huden samt att den har en skyddande funktion. Dessutom ger ingredienserna huden viktiga vitaminer och mineraler, vilket bidrar till att huden blir fast, slät och återfuktad. Behandlingens effektivitet kan försäljare av Perle Bleue samt åsikterna av nöjda kunders användade från hela världen bekräfta.

I preparatets sammansättning ingår sådana ämnen som kollagen, dermcom komplex, sheasmör, jojobaolja, makadamianöt olja, extrakt av krokus lökar, extrakt av akacia och pulver av snö alger. Var och en av dem är kända för sina utmärkta återfuktande och regenererande egenskaper. De enskilda ingredienserna är en rik källa av vitaminer (A, E, F, B-vitaminer) och mineraler, som direkt påverkar tillståndet av huden. Det är tack vare närvaron av dessa värdefulla ämnen som krämen perfekt återfuktar huden, påverkar dess fasthet och elasticitet, skyddar mot fria radikaler, återuppbygger huden, lindrar inflammation och hämmar åldrandet.

 

 

Hur använder man krämen Perle Bleue?

Man använder krämen på ett rengjort ansikte och hals genom att applicera en liten mängd kräm. Massera in krämen genom kraftfulla cirkelrörelser mot pannan. Handklappa sedan in krämen i ansiktet. För att uppnå bästa resultatet så gäller det att genomföra proceduren 2 gånger om dagen i ca 3 minuter. De första återfuktande effekterna kan ses redan efter första användningen och eftet bara några dagar kommer huden gradvis att jämnas ut!