Saint Legiere: Behåll skönheten så länge som möjligt

Saint Legiere: Behåll skönheten så länge som möjligt

Hitta en produkt som stoppar åldrande och ger huden ett ungdomligt, fräscht utseende - är drömmen för varje kvinna som just nu har gått i uppfyllelse…

Hur stoppar man tiden? Hur behåller man en fräsch hud genom alla år? Hur glömmer man rynkor? Svaret på dessa frågor är bara ett: Saint Legiere. Det är en unik föryngrande kräm som perfekt anpassar sig till de individuella behoven hos huden och stoppar åldrandet. 

Saint Legiere är en kräm som kombinerar upp till 30 komponenter! De är uppdelade i 3 kategorier: 

1.De senaste upptäckterna inom förebyggande av hudens åldrande processer.

2.Rikedom av naturliga ingredienser

3.Vitaminer och mineraler som förbättrar hudens kondition. 

Alla ingredienser som ingår i krämen bildar en perfekt föryngrande komplex kombination som förser huden med värdefulla beståndsdelar i de mest effektiva proportioner. Principen om den perfekta kombinationen är trettio noggrant utvalda substanser gör att krämen Saint Legiere förstärks och utvidgas. I krämen kan man finna ingredienser som: Frön från argan träd, äppelros, tång, avokado, gurkört, blåklint, aloe, coenzym Q10, morot, hyaluronsyra, niacin amin, aminosyror, kollagen och många andra. 

Saint Legiere är en unik perfekt kombination av två komponenter: äppelros och kolloidalt guld. Guld ökar absorptionen av aktiva ingredienser och förstärker den naturliga produktionen av kollagen och elastin, som gör att huden blir spänd och strålande. Äppelros kompletterar guldet - och innehåller värdefulla ämnen som gör att ser ung ut och gör huden silkeslen. 

Användningen av krämen är en stund av njutning och avkoppling - boka själv en stund för dig själv på både morgonen och kvällen. Smörj in krämen försiktigt på både ansikte och hals genom att försiktigt klappa på den. För att hjälpa ingredienserna att tränga djupare in i ansiktet så utför en dynamisk ansiktsmassage. Kom ihåg - omvandlingen av din hud kommer att börja direkt efter den första användningen av krämen Saint Legiere