Smärtfria hallux? Vi har ett sätt för det - Hallu Motion!

Smärtfria hallux? Vi har ett sätt för det - Hallu Motion!

Deformerade fötter, svårigheter att anpassa skor, skrubbsår, smärta vid gång.... Känner du igen dessa besvär? Tack vare justeringsapparaten Hallu Motion blir du av med dessa på 4 veckor!

Hur är det möjligt? Verkan av apparaten Hallu Motion grundar sig på en speciell utformning som gradvis eliminerar Hallux Valgus, rätar ut deformerade hallux valgus. Apparaten är gjord av ortopediskt plast formar sig till formen och storleken på foten, och tack vare nedpressning till det ändrade läget gör det möjligt att ändra riktning. Förutom behandling av hallux lugnar apparaten smärta, inflammation, svullnad orsakad runt förändring och liktornar, stimulerar blodcirkulationen i foten och stärker ankelleden. På detta sätt återinförs gångkomfort och förhindrar ytterligare ändringar.

Effektiviteten kliniskt bevisad

Verkan av Hallu Motion har testats noggrant - baserad på år av tester visade att apparaten på 10 dagar stimulerar blodcirkulationen i fötterna, vilket underlättar gång. Efter 2 veckor, lindrar den spänning och svullnad, medföljande hallux. Efter en månad återfår tån sin korrekta form, skavsår, och leder stärks med till och med 80%. På grund av den observerade effekten av justeringsapparaten som rekommenderas av både kirurger och specialister inom podologi (gren av medicinen som handlar om studier och behandling av sjukdomar i fotens struktur).

 

 

Mångsidig verkan

Den ökande populariteten för denna metod påverkas även av det faktum att den kan användas när som helst på dagen, med alla typer av skor och oberoende av storleken av foten. Kontraindikationen är endast diabetes och problem med blodcirkulationen. Apparaten bör inte används av minderåriga. I samtliga övriga fall kan det vara ett säkert alternativ till kirurgiska ingrepp - särskilt om deformationen är liten, men orsakar obehag och svårigheter att gå. När man köper en apparat bör man endast komma ihåg att stödja dess verkan lämpliga förebyggande åtgärder: avstå från högklackade skor, när det gäller platta fötter utför tillräcklig motion och övervikt eller fetma - håll dig till en diet. Därmed en kombination av medicinska och förebyggande åtgärder, räknar vi med överraskande snabba resultat.