Snake B-Effect: Stoppa rynkor!

Snake B-Effect: Stoppa rynkor!

Önskar du att bli av med rynkor? Visste du att du kan göra det utan användning av en skalpell, utan att lämna ditt hem?

Människans hud åldras runt. 25. års åldern. De första rynkor som uppstår är mimiska rynkor, sedan runt kinderna och hals. Under åren tillkommer de fler rynkor, och huden ser trött ut. För att stoppa tiden, använder vissa sig av den estetiska medicinen. Emellertid är det inte en säker behandling och ger inte alltid önskade effekter. Kan man bli av med rynkor utan skalpell? Nu kan man!

Snake B-Effect är den enda krämen på marknaden, vars huvudingrediens är en polypeptid syn-ake som imiterar giftet närvarande i giftet hos tempelhuggormen. Den reducerar rynkor, gör huden stramare och förbättrar ansiktets oval. Denna beståndsdel agerar som botulinumtoxin och reducerar muskelspasmer, vilket gör att den direkt eliminerar och jämnar även djupa rynkor, slätar ut huden och gör den resistent mot inverkan av tyngdkraften.

Andra komponenter i krämen Snake B-Effect är extrakt av alger och inkapslade UV-filter. Havsalger är den rikaste källan av vitaminer och mikronäringsämnen, och innehåller även en allsidig uppsättning antioxidanter (selen, zink, vitamin B, C, E), som är ett vapen mot fria radikaler. En hög nivå av kollagen återuppbygger kollagenfibrer och förstärker lipidskiktet av huden. Dessutom återfuktar extrakt från alger torr hud på djupet, och inverkar på dess utseende. Inkapslade UV-filter ,tack vare sin unika formel dolda i mikroskopiska kapslar finnas kvar på ytan av huden och ger det bästa möjliga skyddet mot skadlig strålning, vilket utesluter risken för irritation.

 

 

Krämen Snake B-Effect är avsedd för mogen hud. För att uppnå de bästa resultaten bör krämen användas två gånger per dag (morgon och kväll).. Hur ska man göra? På rengjord hud i ansiktet och hals, appliceras en liten mängd av krämen, gör att massera in krämen, gör energiska cirkelrörelser i riktning mot pannan. Slutligen bör krämen klappas in i ansiktet med snabba rörelser. Hela behandlingen bör cirka vara: 5 minuter, för att alla ingredienser ska kunna absorberas in i huden.